Tarieven Airbnbutler.nl

Airbnbutler biedt volledige ontzorging

 

In ruil voor onze service vragen wij een percentage van de huuropbrengst. Wij werken dus op no rent no pay basis, wij verdienen pas als u dat ook doet. In Amsterdam hebben wij al honderden huiseigenaren geholpen en duizenden check-ins verzorgd.

Hopelijk kunnen we u ook helpen met het managen van uw huis terwijl u op vakantie bent. Dat doen wij volgens de unieke butlerservice. De butlers leveren een volledig ontzorgende Airbnb – service voor premium woningen en appartementen die aan gasten worden verhuurd vanaf ca. €200 base price per nacht.

De service voorziet in een uitstekende voorbereiding op de verhuur, een geweldig verblijf voor de gasten in het appartement en een grondige check-up van het appartement na de verhuur zodat u als eigenaar bij thuiskomst niet voor verrassingen komt te staan.

Wij hanteren een percentage van de omzet. Tijdens de eerste afspraak bij u in uw woning, zullen we u mondeling een offerte geven die we daarna schriftelijk zullen bevestigen. 

Airbnbutler rekent als onderdeel van de omzet ook schoonmaakkosten. De schoonmaak wordt door de gast betaald en is bestemd voor de schoonmaak die voorafgaat aan de verhuur.

 

Airbnbutler biedt volledige ontzorging

✓ Online zetten van de woning op bijvoorbeeld Airbnb of Booking.com

✓ Booking Management

✓ Prijsoptimalisatie

✓ Check-in gasten

✓ Sleuteloverdracht

✓ Assistentie bij calamiteiten

✓ Reviewmanagement

✓ 24/7 support aan verhuurder en gasten

✓ Wasserette

✓ Laken en linnenpakket inbegrepen

✓ Financiële afhandeling

 

Maak een afspraak per mail

De regelgeving (toeristenbelasting en vergunningen) met betrekking tot verhuur op short stay basis verschilt per stad.